Wij helpen u graag!

Wc verstopt Zaanstad

Wc Verstopt Zaanstad? Spoelt uw toilet niet meer door en zit dus uw wc verstopt? Of stroomt het water heel langzaam weg? Dit probleem is extra vervelend op het moment dat u thuis maar één wc hebt! Op zo’n moment hoop je dat er iemand is die het toilet voor je komt ontstoppen.

Ontstoppingsdienst Zaanstad is uitgerust met professionele ontstoppingsmachines waarmee uw wc verstopping snel en vakkundig verholpen wordt. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen last meer heeft van die vervelende verstoppingen.

Wanneer u te maken heeft met een verstopping in het toilet, is het aan te raden hier tijdelijk geen gebruik meer van te maken. Op het moment dat u toch de wc probeert door te spoelen, komt er druk te staan op de verstopping. Hierdoor wordt het lastiger de blokkade uit de weg te halen.

Spoelt uw toilet niet meer goed door? Of zit uw wc verstopt Zaanstad? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zaanstad via 075 201 29 38. Wij kunnen u hier graag mee helpen.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Zaanstad Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsdienst Zaanstad

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

075 201 29 38

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zaanstad. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Zaanstad.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Zaanstad en omstreken

Ontstoppingsdienst Zaanstad

U kunt ons inschakelen wanneer u woont in en rondom Zaanstad. In geen enkel geval brengen wij voorrijkosten in rekening. Tevens kunnen wij altijd snel bij u ter plaatse zijn.
Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van verstoppingen. De gemiddelde verstopping in het toilet is binnen 30 á 45 minuten verholpen.

Het is mogelijk dat u zelf uw verstopping wilt verhelpen. Op het internet vindt u diverse manieren waarop u mogelijk een verstoppingen in een wc kunt verhelpen. Voor veel mensen is echter niet duidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt bij het ontstoppen van deze verstoppingen.

Wij hebben, speciaal voor u, diverse manieren waarop u mogelijk zelf uw wc kunt ontstoppen op een rij gezet. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw toilet te ontstoppen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een ervaren ontstoppingsmonteur? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Zaanstad via 075 201 29 38 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Ontstoppen Wc Zaanstad
Ontstoppingsdienst Zaanstad

Jaren Ervaring

Zaanstad Wc Verstopt
Verstopping Riool Zaanstad

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Op deze vraag zijn diverse antwoorden mogelijk. Wij maken onderscheid tussen verstoppingen die abrupt ontstaan en verstoppingen die over een langere periode ontstaan.
Wc’s kunnen verstopt raken doordat er teveel wc papier is doorgespoeld of iets anders zoals bijvoorbeeld maandverband, tampons, of babydoekjes. Vaak vormen deze voorwerpen een grote prop die vast blijft zitten in de afvoer.

Het is ook mogelijk dat een toilet verstopt doordat oliën, vetten en etensresten blijven kleven aan de wanden van de riolering. In dat geval ontstaat er een ophoping die hard wordt wanneer de verstopping enige tijd in de riolering aanwezig is.

In de loop der maanden wordt de verstopping alsmaar groter. Er blijven namelijk steeds meer deeltjes achter de ophoping blijven steken. De ophoping blijft groeien tot deze dusdanig groot is, dat het water er niet meer langs kan stromen.

Op dat moment zit uw toilet dus verstopt. Neem dan gerust contact op via 075 201 29 38 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Zaanstad. Wij ontstoppen uw toilet zo snel mogelijk!

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Wanneer de verstopping niet erg diep in het riool zit en ook niet al te hardnekkig is, kunt u deze in sommige gevallen zelf verwijderen. Hiervoor hoeft u dan geen professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.
Om dit te doen zijn verschillende manieren beschikbaar. Echter hebben veel van deze manieren geen toch weinig effect. Echter zijn er, volgens onze monteurs met jarenlange ervaring, wel een handje vol methodes die wel effect kunnen hebben.

Heeft u te maken met terugkerende verstoppingen in het toilet? De kans is dan groot dat deze steeds terugkomen doordat er vuil en andere voorwerpen hiervoor zorgen. Dan is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen om de afvoer en het riool met hoge druk door te spuiten.

Wij beschikken over een hoge druk machine. Deze is zo krachtig dat alle wanden weer helemaal schoon zijn. U heeft dan geen last meer van die vervelende verstoppingen of een vieze rioollucht in huis.

Laat u deze klus liever over aan een specialistisch bedrijf? Neem dan gerust contact op via 075 201 29 38 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Zaanstad.

Verstopping Wc Zaanstad
Riool Verstopt Zaanstad
Loodgietersbedrijf Zaanstad
Zaanstad Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Het merendeel van de toiletten is voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals-vorm die vaak verwerkt zit binnenin de toiletpot. Wij zijn vaak dat hier objecten achterblijven en ophopen.
Wanneer u het idee heeft dat de verstopping ergens vast zit in de sifon van uw toilet, dan kunt u dit in veel gevallen eenvoudig ontstoppen. Trek rubberen handschoenen aan en verwijder de verstopping met de hand. Wanneer de verstopping dieper in het toilet ligt, zult u een andere methode moeten kiezen.

Plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

Vrij veel mensen hebben er een thuis staan: een ouderwetse plopper. U kunt hiermee de verstopping verhelpen.
Deze methode is goedkoop en tevens erg eenvoudig uit te voeren. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein aan uw toilet of de riolering waarop uw toilet is aangesloten.

Het is belangrijk dat u voorzichtig te werk gaat. U moet weten dat u de plopper niet te hard tegen de wc moet duwen. Hiermee kunt u de verstopping hierdoor nog strakker en vaster duwen, waardoor het lastiger wordt de verstopping te verhelpen.

U vraagt zich misschien af hoe u te werk moet gaan met de plopper. Hieronder hebben wij beschreven hoe u dit het best kunt doen.

Maak de rubberen zuignap van de plopper flexibel. Dit doet u door het rubber onder de warme kraan te houden. Hierdoor sluit de zuignap beter aan op de afvoer van de wc.

Zet de zuignap op de afvoer van het toilet en druk de steel zachtjes naar beneden. Trek de steel vervolgens weer naar u toe. Voelt u dat de zuignap een beetje vast zit met lostrekken? Mooi, dan creëert u de nodige zuigkracht.

Vaak is de verstopping niet direct verholpen. Het is daarom van belang dat u dit proces meerdere malen herhaalt. U zult dus meerdere keren moeten ‘’ploppen’’.

Wc Ontstoppingsdienst Zaanstad
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Zaanstad
Wc Ontstoppen Zaanstad
Riool Verstopping Zaanstad

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Is de verstopping in de wc niet zichtbaar en heeft u het idee dat deze veroorzaakt wordt door vet of papier? Probeer de verstopping dan te verhelpen met afwasmiddel. Het gebruiken van afwasmiddel is een van de goedkoopste methoden voor het ontstoppen van uw wc.
Vul als eerst een emmer met warm water. Doe vervolgens twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet. Als laatste gooit u de emmer met warm water direct vanaf een meter hoogte in de wc.

Erg belangrijk! Let goed op dat u geen kokend water in uw toiletpot gooit. Door de hoge temperatuur van het water kan namelijk het porselein van de wc doen breken. Dit is in veel gevallen niet meer te herstellen.

Heeft u de verstopping weten te verhelpen? Spoel de wc dan na afloop nog eens goed door met meerdere emmers warm water. Gooi hier eventueel nog wat afwasmiddel bij. Nog geen resultaat? Dan is de kans groot dat de wc toch echt gedemonteerd moet worden om de wc te ontstoppen.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van een toilet niet aan. Wilt u hier toch mee aan de slag gaan?
Dan raden wij u aan dit heel voorzichtig en beheerst te doen. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Schakel gerust onze hulp in via 075 201 29 38. Met Ontstoppingsdienst Zaanstad weet u zeker dat het goed en snel opgelost wordt. De meeste verstoppingen zijn in een half uur verholpen!

Wc Verstopt Zaanstad
Riool Ontstoppen Zaanstad Veermachine
Zaanstad Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Zaanstad

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Veel bouwmarkten of supermarkten hebben een groot assortiment ontstoppingsmiddelen te bieden. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer.
Sommige van deze ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Naast dat u uw afvoer kunt beschadigen met deze middelen, vervuilt u ook onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Om die redenen raden we u daarom af deze middelen te gebruiken.

Gebruikt u ook liever geen chemische ontstopper? Of heeft u al een ontstoppingsmiddel geprobeerd zonder het gewenste resultaat? Geen zorgen. Maak gerust een afspraak met Ontstoppingsdienst Zaanstad naar 075 201 29 38.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Wanneer u de levensduur van uw wc en riool zo lang mogelijk te verlengen, is het van belang dat u deze in goede staat houdt. Er zijn hiervoor een aantal dingen die u kunt doen. Spoel bijvoorbeeld geen vet of afval door het toilet.
Het is ook niet verstandig om teveel wc papier tegelijk door de wc te spoelen. Als u al veel wc papier gebruikt heeft kan het geen kwaad om alvast een keertje door te spoelen.

Maak de wc ook tijdig schoon om aanslag en ander vuil in de afvoer te voorkomen. Daarnaast kunt u de wc regelmatig doorspoelen met een emmer met afwasmiddel. Het afwasmiddel maakt het vuil ook los en ontvet de afvoerbuis.

U kunt verstoppingen en andere ongemakken in een riool en toiletten voorkomen door de afvoer en het riool periodiek laten reinigen met hogedrukreiniger. Uw toilet en de riolering worden hiermee losgemaakt van vuil en vet.

Wc Verstopping Zaanstad
Zaanstad Riool Ontstopping
Zaanstad Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Zaanstad

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Wij zijn werkzaam in Zaanstad en wijde omstreken. Eerlijkheid en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Wij zorgen gegarandeerd voor een professionele afhandeling van uw hardnekkige verstopping in het toilet.
Tevens kunnen wij u ook voorzien van een rioolinspectie of -reiniging met hogedruk. Dan zorgen wij ervoor dat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. Hierdoor is de kans klein dat er een verstopping kan ontstaan en daarnaast wordt de levensduur van de afvoerbuizen geoptimaliseerd.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor spoedklussen. Hieronder verstaan wij klussen die niet op zich kunnen laten wachten. Denk hier bijvoorbeeld aan lekkages of overstromingen die ontstaan zijn door een verstopping.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf in Zaanstad via 075 201 29 38. Wij komen binnen no-time langs om de verstopping uit uw toilet te verwijderen!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Zaanstad
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Zaanstad rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 075 201 29 38

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Zaanstad

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Zaanstad

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zaanstad!

Afvoer Ontstoppen Zaanstad

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zaanstad

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Zaanstad

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Zaanstad

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Zaanstad

Ontstoppingsdienst Zaanstad is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsbedrijf Zaanstad tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Zaanstad via 075 201 29 38.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Zaanstad te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 075 201 29 38.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 075 201 29 38.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 075 201 29 38.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 075 201 29 38. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Zaanstad uit?
Ontstoppingsdienst Zaanstad ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Zaanstad en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!