Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Zaanstad

Sinds 1992 is Ontstoppingsdienst Zaanstad actief in de loodgietersbranche. Vanaf de eerste dag helpen wij klanten van hun verstopping af! Ontstoppingsdienst Zaanstad staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. 

Wij proberen onze klanten op een transparante en vakkundige manier van hun verstopping af te helpen. Wij staan klaar voor particulieren als bedrijven.

Wij zijn te bereiken voor allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Ontstoppingsbedrijf Zaanstad kan u helpen met elke verstopping.

 

Ook voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren kunt u contact opnemen! Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het aanleggen en vervangen van riolen.

Ontstoppingsbedrijf Zaanstad is werkzaam in en rondom Zaanstad. Het maakt dus niet uit of u woont in Zaanstad of daar net buiten, wij kunnen heel snel bij u zijn. Daarnaast brengen wij geen voorrijkosten in rekening!

Wanneer u een afspraak bij Ontstoppingsdienst Zaanstad maakt, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken we de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin geven wij een schatting over hoeveel tijd en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben. Gaat u akkoord? Dan gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw riool of afvoer? Bel nu vrijblijvend met 075 201 29 38 om uw klus te bespreken met een collega van Ontstoppingsdienst Zaanstad. Wij staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Riool Ontstoppingsdienst Zaanstad
Ontstoppingsbedrijf Zaanstad

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Zaanstad
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Zaanstad rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 075 201 29 38

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Zaanstad

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Zaanstad

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Zaanstad!

Afvoer Ontstoppen Zaanstad

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zaanstad

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Zaanstad

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Zaanstad

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Zaanstad

Ontstoppingsdienst Zaanstad is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsbedrijf Zaanstad tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Zaanstad via 075 201 29 38.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Zaanstad te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 075 201 29 38.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 075 201 29 38.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 075 201 29 38.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 075 201 29 38. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Zaanstad uit?
Ontstoppingsdienst Zaanstad ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Zaanstad en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!